Home Happy Planet Despre Noi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Petreceri acasa la tine Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Oferta noastra Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Preturi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Petreceri copii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Pentru parinti Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Imagini, fotografii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Adresa contact Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii

Regulament petreceri Happy Planet***
* Copiii sub 3 ani trebuiesc supravegheati de parinti. Supraveghetorii din locul de joaca au rolul de a indruma copii spre posturile de joaca corespunzatoare varstei si de a supraveghea fluxul si buna organizare a unei petreceri.
* Pentru rezervarea datei si a intervalului orar  dorit se  va achita un avans de min 30 % din costul estimat al petrecerii.
* In cazul organizarii unei petreceri in care numarul de copii invitati este mai mic de 20, happy planet poate organiza o alta petrecere simultan in aceeasi sala.
* In urma rezervarii unei petreceri, spatiile  de joaca si cafeneaua nu sunt inchiriate exclusiv pentru petrecerea dvs, fiind permis accesul si clientilor din afara petrecerii, insa petrecerea are timpul ei rezervat in camera de aniversari ‘’happy’’ si mese rezervate pentru invitati.
* Repartizarea uneia din sali se face de catre departamentul  “ events” in functie de dimensiunea evenimentului si optiunile  achizitionate .
* Daca numarul de adulti depaseste cu 10%  numarul estimat nu putem garanta rezervarea locurilor suplimentare.
* In cazul anularii unei petreceri , va trebui sa anuntati Happy Planet cu cel putin 10 zile inainte ,sub acest termen nu se returneaza avansul.
* Nu este permis sa aduceti la petreceri nici un fel de mancare sau bautura din afara, in anumite cazuri facand exceptie tortul care trebuie insotit obligatoriu de un certificat de calitate/conformitate.
* Este interzis consumul bauturilor alcoolice tari (whisky, vodca, coniac,etc.) in incinta locului de joaca conform hotararilor luate de consiliul general  al primariei in colaborare cu protectia copiluiui in toamna anului 2010.
* Preturile  sunt valabile pana la 31.12.2014
* Serviciul de baby sitting-parking: copilul dvs se poate juca cu animatorii happy planet in timp ce dumneavoastra  puteti merge linistiti la  cumparaturi sau sa fiti la intalnirile programate, acest lucru nu inainte de a semna  un formular cu cateva date de contact. suplimentar se achita 5,00  ron/ora pentru fiecare copil(pretul de intrare este separat)
* Este  strict interzis accesul cu tocuri in incinta locului de joaca!!!

PENTRU REZERVAREA PREFERENTIALA A UNEI ANUMITE SECTIUNI ( SALA ) PENTRU DESFASURAREA EVENIMENTULUI SE VA ACHITA UN TARIF DE 200 RON.

NOTA: ACEASTA OPTIUNE NU IMPLICA EXCLUSIVITATEA UNEI SECTIUNI.

IN MOD UZUAL ALOCAREA UNEI SECTIUNI SE FACE IN FUNCTIE DE NUMARUL DE COPII / ADULTI,VARSTA COPIILOR,OPTIUNILE ACHIZITIONATE ETC. SI NU IMPLICA NICI UN COST SUPLIMENTAR.

2009 | Copyright Happy Planet - Loc de joaca si de petreceri pentru copii - Cel mai mare loc de joaca pentru copii - Bucuresti| www.happypanet.ro

Webdevelopment byGiraffe
design by | GIRAFFE MEDIA TEAM | www.giraffe.ro | La Inaltimea asteptarilor