Home Happy Planet Despre Noi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Petreceri acasa la tine Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Oferta noastra Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Preturi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Petreceri copii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Pentru parinti Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Imagini, fotografii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Adresa contact Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii
Regulament petreceri Happy Planet***
* pentru rezervarea datei si a intervalului orar dorit se va achita un avans de minim 30 % din costul estimat al petrecerii.
* in cazul organizarii unei petreceri in care numarul de copii invitati este mai mic de 25, Happy Planet poate organiza o alta petrecere simultan in aceeasi sala.
* in urma rezervarii unei petreceri, spatiile de joaca si cafeneaua nu sunt inchiriate exclusiv pentru petrecerea dvs, fiind permis accesul si clientilor din afara petrecerii, insa petrecerea are timpul ei rezervat in camera de aniversari "happy" si mese rezervate pentru invitati.
*daca numarul de adulti depaseste cu 10% numarul estimat nu putem garanta rezervarea locurilor suplimentare.
* pentru a avea exclusivitatea locatiei, trebuie achitata o taxa de exclusivitate pe perioada petrecerii (3 ore) in valoare de - 1.000 ron.
* in cazul anularii unei petreceri, va trebuii sa anuntati Happy Planet cu cel putin 10 zile inainte, sub acest termen nu se returneaza avansul.
* nu este permis sa aduceti la petreceri nici un fel de mancare sau bautura din afara, in anumite cazuri facand exceptie tortul care trebuie insotit obligatoriu de un certificat de calitate/conformitate.
* este interzis consumul bauturilor alcoolice tari (whisky, vodca, coniac, etc.) in incinta locului de joaca conform hotararilor luate de consiliul general al primariei in colaborare cu protectia copiluiui in toamna anului 2010.
* HAPPY TIMES: pentru orice petrecere organizata in cursul saptamanii de luni pana joi intre orele 11.00-17.00 se acorda un discount de 10% din pachetul de baza al petrecerii.
* preturile includ TVA si sunt valabile pana la 31.09.2011
* serviciul de baby sitting-parking : copilul dvs se poate juca cu animatorii happy planet in timp ce dumneavoastra puteti merge linistiti la cumparaturi sau sa fiti la intalnirile programate, acest lucru nu inainte de a semna un formular cu cateva date de contact. Suplimentar se achita 5,00 ron/ora pentru fiecare copil (pretul de intrare este separat)
* este strict interzis accesul cu tocuri in incinta locului de joaca!!!
* petrecerea dureaza strict 3 ore. Pentru prelungire in functie de disponibilitate se achita 50 ron pentru fiecare 30 min depasite fata de ora stabilita de incheiere a petrecerii.
* animatorii care nu au contract cu happy planet vor achita suma de 50 ron/animator/ora.
2009 | Copyright Happy Planet - Loc de joaca si de petreceri pentru copii - Cel mai mare loc de joaca pentru copii - Bucuresti| www.happypanet.ro

Webdevelopment byGiraffe
design by | GIRAFFE MEDIA TEAM | www.giraffe.ro | La Inaltimea asteptarilor