HappyPlanet - Loc de joaca in aer liber - petreceri pentru copii, Bucuresti, sector 2  
Home Happy Planet Despre Noi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Oferta noastra Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Preturi Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Petreceri copii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii ADD CLUB Adolescent Club Pentru parinti Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Imagini, fotografii Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii Adresa contact Happy Planet loc de joaca si de petrecere copii

despre noi Happy Planet loc de joaca si de distractie copii

Happy Planet - Nou! Waterball

waterball

Proiectul Happy Planet a fost creeat din dorinta de a oferi si celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la jocurile preferate, dar totodata tinand cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii intr-un loc care sa acopere o gama cat mai completa de servicii intr-un ambient decent, spatios, bine utilat, prietenos si sigur.

AVEM ACUM O SECTIUNE PENTRU ADOLESCENTI
( WEBSITE )

Pe langa un loc de joaca pentru copii foarte mare Happy Planet este optiunea perfecta pentru aniversarea zilelor de nastere, de nume sau orice ocazie speciala din viata fiecaruia cu efort minim din partea Dumneavoastra.

In acelasi timp locul de joaca HAPPY PLANET din interior este desfasurat pe 1500MP, avand 3 sali pentru petreceri, ambele fiind dotate cu sonorizare si sistem profesional de lumini, mese amenajate pentru petreceri. Am creat un salon de BILIARD, PING -PONG, AIRHOKEI, FOOTBALL destinat atat copiilor cat si adultilor. FUMATUL INTERZIS!

Happy Planet este structurat pe sectiuni distincte:
- Playground (loc de joaca pentru copii) - labirinturi, tobogane gonflabile, trampoline, baschet;
- Ateliere de creatie - dezvoltarea abilitatilor prin joaca, peste 20 tipuri de jocuri (pentru modelat, pictat, construit, piese magnetice, lego, etc)
- Jocuri mecanice pentru copii - biliard, footbal, air-hochei, darts
- VIRTUAL REALITY - Am implementat noua tehnologie vitual reality sustinuta de cel mai performant software , de sistemul de ochelari htc vive si de noua vesta senzoriala hitech inavr .actiunea se desfasoara pe o platforma ce te duce cu gandul la o nava spatiala. cafenea Loc de joaca copii Happy Planet


- Cafenea- Terasa Caffe Planet (pentru parinti) - Parintii pot supraveghea copiii in conditii decente unde pot fi serviti de ospatarii nostri la masa, cu bauturi de la bar sau mancare de la bucatarie. PENTRU FUMATORI AM CREEAT LOCURI SPECIAL AMENAJATE.

-PARCUL HAPPY PLANET - PLAYGROUND IN AER LIBER SI TERASA PENTRU PARINTI - TOBOGANE GONFLABILE, PERETI DE CATARAT, TRAMPOLINE, BALANSOARE, MASINUTE ELECTRICE SI MULTE ALTE POSTURI DE JOACA.
Happy Planet este si mai MARE ! CEL MAI MARE!
Parcul Happy Planet - loc de joaca pentru copii in aer liber si in interior.
tobogane gonflabile
pereti de catarat
casute vesele
balansoare si figurine pe arc
circuit masinute electrice si ATV
masa ping-pong
trampolina si multe alte posturi de joaca
Terasa pentru parinti - un loc agreabil amplasat la umbra brazilor de unde pot supraveghea direct copii si in acelasi timp pot servi racoritoare, bauturi alcoolice, pizza, minuturi, pop-corn, vata de zahar sau pot viziona meciuri sau o emisiune preferata.
HAI LA MECI !


Dotat cu mese de biliard pentru copii si pentru parinti, mese ping-pong, fotolii de relaxare cu masaj, vogatore si inca un loc de petreceri si pentru adulti dotat cu sistem de lumini si sonorizare profesionale, lasere, fum, karaoke.
Sala va fi disponibila si pentru petreceri private, aniversari, banchete si alte ocazii speciale.

Pardoseala din toate sectiunile unde au acces copii este confectionata din placi de cauciuc (grosime 2,5mm) pentru atenuarea eventualelor socuri si creearea unui confort maxim celor mici.

Circulatia aerului este controlata de instalatii profesionale de ventilatie cu aport de aer proaspat (situate pe tavan) care ajuta pe copii sa-si consume energia intr-un mod cat mai sanatos. Temperatura este pastrata constant cu incalzire centralizata pe timp de iarna si cu instalatii de climatizare pe timp de vara.

Mascote so animatori profesionisti pentru petreceri copii - Happy PlanetCapacitatea Happy Planet
este generoasa :Atelirr creatie copii, loc de servit masa, petrecerie copii
- 150 copii (din care 60 pe scaune la mese)
- 250 locuri adulti ( din care 150 la mese )

Parcarea este asigurata gratuit (25 locuri) in curtea cladirii unde este situat Happy Planet.

Happy Planet este monitorizat 24 din 24h
de Compania de paza si protectie Shelter Security.


© 2009 | Copyright Happy Planet - Loc de joaca si de petreceri pentru copii | www.happypanet.ro

Webdevelopment byGiraffe
design by | GIRAFFE MEDIA TEAM | www.giraffe.ro | La Inaltimea asteptarilor